Uw cateraar in Arnhem

Op zoek naar een professionele cateraar in Arnhem? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij 0800 Catering bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw catering in Arnhem en gehele omgeving van Arnhem. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een groot verjaardagsfeest organiseren? Dan nemen wij u de zorg voor het eten en drinken graag uit handen.

Diensten van uw cateraar

Wij verzorgen catering op maat in Arnhem en omgeving Arnhem. Dat betekent dat wij aan veel wensen kunnen voldoen. Wilt u uw verjaardag eens origineel vieren met een uitgebreid ontbijtbuffet? Of wilt u zelf helemaal geen omkijken hebben naar de catering en zoekt u een cateraar die ook kan zorgen voor de tafels en de stoelen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als u contact met ons opneemt, vertellen we u graag over alle mogelijkheden. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

• Ontbijt
• Lunch
• Buffetten
• Hapjes

Daarnaast kunt u bij uw cateraar uit Arnhem ook terecht voor de verhuur van bijvoorbeeld tafels, stoelen, biertenders en koelkasten. Meer weten over uw cateraar? U kunt ons vrijblijvend bereiken via 0800 – 22 83 746.