Ontbijtservice in Arnhem

Wilt u uw verjaardag eens origineel vieren? Met een lekker uitgebreid ontbijt besteedt u hier op een originele wijze aandacht aan. Voor ontbijtservice in Arnhem of omgeving Arnhem bent u bij 0800 Catering aan het juiste adres. Kiest u voor luxe, zoals een champagne ontbijt? Of gaat u voor gezond met een meergranen ontbijt? Wij bieden u ontbijtservice op maat. Schakel ons in voor catering in Arnhem, zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Geef uw wensen aan ons door, dan zorgen wij voor een lekker en uitgebreid ontbijt.

Wilt u uw geliefde verrassen met een lekker ontbijtje dit weekend? Maak dan gebruik van onze ontbijtservice. Wij zijn u graag van dienst in Arnhem en regio Arnhem.

Hoe maakt u gebruik van onze ontbijtservice?

Om gebruik te maken van onze ontbijtservice, belt u naar het gratis nummer 0800 – 22 83 746. Let er wel op dat u uiterlijk 24 uur van tevoren bestelt, zodat wij kunnen zorgen voor verse producten. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Geef daarin uw wensen aan, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.